Utilizari ale cojilor de oua

Cu totii mancam oua si stim cat de importante sunt acestea pentru sanatatea noastra. De cele mai multe ori nici macar nu ne dam seama care sunt lucrurile de care trebuie sa tinem cont in momentul in care consumam oua. Aruncam coaja crezand ca nu este folositoare. In realitate, cojile sunt absolut geniale atunci cand vine vorba despre utilizarea lor. In continuare veti afla care sunt modurile in care puteti folosi coaja de ou.

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta coada poate fi folosita ca si pesticitd natural. Nici macar nu te-ai gandit ca ouale pot fi macinate si pot fi puse in plantele din gradina. Trebuie sa stii ca astfel plantele vor fi protejate si nu vor fi atacate de soparle.

Apoi, unghiile tale vor fi foarte multumite daca vei folosi coaja de ou pentru a le proteja. Pentru unghii va trebui sa iei acea membrana foarte subtire care se gaseste in interiorul cojii pentru ca aceasta poate fi folosita ca si protectie si remediu pentru unghiile care au crescut din carne.

De asemenea, chiuveta poate fi desfundata cu coaja de ou. Stiai acest lucru? Ei bine, va trebui sa macini mai multe coji de oua sa le pui in chiuveta si sa dai drumul apei sa curga. Vei observa cum  mizeria se va spala de acolo si nu te vei confrunta cu mizerie si grasimi pe teava.

Ai mancarimi? Daca te confrunti cu aceasta problema trebuie sa stii ca tot ouale te scapa de aceasta problema. Pune coaja de oua intr-un pahar cu otet de mere. Lasa amestecul sa stea doua zile si foloseste-l pe zonele cu mancarimi.

In plus, ouale pot fi folosite ca si fertilizator de gradina. Nu uitati ca acestea sunt foarte bogate in calciu si minerala asa ca iti va ajuta pamantul din gradina. Rupe coaja in bucati mici si pune-le in gauri inainte sa incepi o plantare.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *