Viata de noapte

Cand soarele apune si noaptea isi impune stapanirea, Tokyo se tranforma in ceva ce multi oameni considera a fi unul dintre cele mai vibrante si mai frumoase orase din lume. In fiecare noapte, districturile de distractie ale Tokyo sunt aglomerate la orice ora cu locuitorii sai care au de unde alege dintr-o varietate de locuri populare de petrecere a noptii incepand cu cluburile muzicale de jazz si reggae, barurile de gay, restaurante, cluburile de dans, show-urile sexy, discoteci si barurile traditionale cu geishe.

Viata de noapte a Londrei este printre cele mai diverse si cele mai colorate vieti de noapte din lume. De la cabaretele de comedie si la buticurile nebunesti si pana la barurile de cocktailuri, reprezentatiile live de jazz si cluburile energizate de dans, capitala Angliei este un loc grozav pentru “party animals”, pentru pasionatii de puburi si pentru pasarile de noapte.

Una dintre cele mai populare zone pentru viata de noapte din Londra este chiar in centrul orasului, de la Central London pana la Soho si Covent Garden. Locurile din preajma Leicester Square si Piccadilly Circus sunt de luat in condiderare pentru numeroasele optiuni de dans si bautura.

Multi oameni precizeaza ca trebuie sa experimentezi Ibiza pentru a aprecia si a intelege cu adevarat cum este de fapt. Fara nici o indoiala ca nicaieri altundeva in lume nu se compara cu marea varietate de puburi si baruri din Ibiza si in general, cu atmosfera din aerul noptii. Localizata doar la 50 de kilometri in largul coastei orasului Valencia, in estul Spaniei, Ibiza este numita “Insula petrecerii”.

Cele mai legendare si chiar celebre  vieti de noapte se centreaza in jurul a doua zone: Ibiza Town, capitala insulei de pe partea de sud, si Sant Antoni in vest. Cei mai multi Dj renumiti ai lumii folosesc Ibiza drept punct de intalnire pentru a-si prezenta noile piese din cadrul genurilor de muzica house, trance sau techno.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.