Videointerfonul – o solutie eficienta pentru un plus de siguranta

electrainstal.roA detine o casa sau un apartament ofera acea senzatie de siguranta, de a avea un acoperis deasupra capului, un loc de odihna si relaxare. Acest lucru implica insa si un necesar de protectie – a bunurilor, a persoanelor care locuiesc in casa, impotriva eventualilor rauvoitori. Nimic nu poate fi mai potrivit in acest caz, ca solutie de protectie, decat un interfon video.

Indiferent daca este vorba despre o casa la curte sau de un apartament intr-un bloc, solutia unui interfon este una avantajoasa. In cazul celor care stau la casa, poate fi facilitat accesul in curte mult mai usor, printr-un sistem automatizat de deschidere a portii, fie pentru persoane, fie pentru vehicule. In acest fel proprietarul nu va mai trebui sa se deplaseze de fiecare data pe intreaga distanta pana la poarta, pentru a deschide vizitatorilor.

Pentru cei ce locuiesc la bloc, interfonul este deja de ceva vreme modalitatea prin care se restrictioneaza accesul persoanelor nedorite. Un interfon video vine insa cu un avantaj in plus fata de interfoanele clasice, bazate doar pe comunicarea audio cu proprietarul. Elementul video permite acestuia din urma sa vada si persoana care solicita acces.

Confortul si siguranta sunt garantate prin instalarea unui interfon video. Proprietarii de apartamente la bloc nu vor mai avea surpriza de a intalni in scara persoane fara adapost sau cersetori – pentru ca astfel de lucruri inca se intampla frecvent. Nu va mai fi permis accesul persoanelor nedorite in curte sau in scara blocului. Interfonul video devine astfel o solutie perfecta pentru securitatea locuintei.

Singura recomandare cu privire la instalarea de astfel de sisteme se refera la montaj. Proprietarii vor trebui sa se asigure ca astfel de interfoane video sunt instalate de persoane abilitate, pentru ca toate echipamentele sa functioneze perfect si sa beneficieze si de garantie. Recomandarea mea ar fi sa alegeti produsele si serviciile profesionale de la Electra Instal. De la aceasta firma am gasit solutia optima pentru securizarea casei la curte printr-un interfon video performant si modern, dar si un model de interfon audio la fel de util pentru apartamentul unde locuiesc parintii. Serviciile pe care le ofera aceasta firma sunt prompte, iar accesorizarea cu dispozitive de control, automate de iluminat, tag-uri si cartele optice garanteaza protectie si siguranta pentru fiecare locuinta.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *