Violenta si infractionalitatea ating cote maxime

Observam in ultima vreme ca gradul de violenta din societatea romaneasca a ajuns la la cote alarmante, nu trece o zi fara ca sa mai apara la televizor cate o crima, un elev sa fie injunghiat in scoala sau daca nu abuzat in scoala, batut pe drum sau acasa.

Desi nu iau stirile din tara asta foarte in serios si nici ceea ce vad ca se dezbate la televizor, publica in ziare, mi-a ajuns saptamana asta la urechi o stire infioratare. Un tanar de 28 ani din mehedinti, cunoscut ca dealer de etnobotanice de ofiterii de la crima organizata si amanta acestuia au fost ucisi in bataie de un grup de 6 tineri care vroiau sa cumpere etnobotanice, masina in care se aflau find apoi incendiata si abandonata intr-o rapa. Printre cei 6 tineri suspecti se afla si doi minori, precum si o fata de 22 ani. Procurorul de la Parchetul Mehedinti a fost o declaratie halucinanta, potrivit acestuia din cei doi tineri au ramas doar coloana vertebrala si o parte din membre, tanara care probabil supravietuia in momentul incendierii a incercat sa scape prin portbagaj.

Ma intreb cumva daca nu tanarul ce conducea un Hyundai Coupe sport nu trebuia mai devreme „potolit”, inainte ca sa se intample tragedia. Din pacate am observat ca politia romana si alte structuri se multumesc sa faca un singur lucru. Sa fie complice cu hotii, iar pe cei mai inteligenti dintre ei sa ii faca ciripitori, astfel incat politistii sa controleze fenomenul infractional, fara insa sa ii deranjeze deloc pe cei care distrug vieti.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *