Vreau sa depun masa musculara!

Regret ca poate ca aduc azi un discutie un subiect destul de contestat inca in tara noastra, adica consumul de proteine / steroizi in vederea dobandirii unei mase musculare bine dezvoltate. De cand ma stiu, eu am avut un metabolism foarte sanatos si practic comod. Pot sa mananc absolut tot ce vreau eu, la orice ore din zi si din noapte fara sa ma ingras. Ei bine, avantajul asta e si un dezavantaj pe termen lung, mai ales datorita faptului ca sunt foarte inalt as zice eu, 1 85 si sunt slab, in sensul ca nu am o masa musculara foarte dezvoltata. Eu as zice mai degraba ca sunt zvelt, nu rahitic si nici supraponderal, insa faptul ca am ramas inalt ca o prajina si fara prea multi muschi si pastratele cum le place fetelor, constituie pentru mine un dezavantaj.

Ma tot gandesc in ultima vreme, citind diverse bloguri gen steroizi.co  daca nu cumva m-ar putea ajuta consumul de steroizi si de protine sa imi dezvolt masa musculara. Stiu dragi prieteni ca sunt o gramade de mituri in ceea ce priveste consumul de steroizi, care au aparut datorita consumului, mai bine zis addictiei unora fata de aceste substante de sinteaza. Desigur, eu nu ma gandesc ca atunci cand o sa renunt la steroizi o sa ma imbolanvesc de inima, o sa imi arate pielea de pe muschi dizgratios, insa ma documentez inainte sa incep un program de antrenament sustinut de proteine si steroizi usori, adica in doze extrem de mici. Gasiti aici un articol foarte bun despre steroizi si subiectivismul , stereotipurile des vehiculate in aceasta lume.

Din pacate, nu gasesc pe nimeni capabil, competent sa imi explice ce si cum. Exclud din start varianta sa consum steroizi de proasta calitate, va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel, sau sa cumpar steroizi contrafacuti. Asadar am cautat detalii pe principalele bloguri romanesti de fitness, nutritie si acum ma uit si la ce sfaturi dau strainii in legatura cu consumul responsabil de substante ( proteine si steroizi ) care ma pot ajuta sa imi imbunatatesc performantele si sa imi satisfac frustrarea asta dobandita in timpul liceului, sa pun mai mult masa musculara pe mine.

Stiu dragi prieteni si care sunt miturile consumului de steroizi, am auzit de lumea vanzatorilor de produse contrafacute si tocmai de aceea vreau sa ma informez si va sfatuiesc si pe voi sa va informati citind diverse bloguri / reviste de specialitate.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *