Vrei sa ai o relatie slabila? Iata care sunt primii pasi!

Chiar daca tu crezi ca ai toate calitatile pentru a avea o relatie uneori nu este chiar asa. Si mai ales daca iti doresti sa ai un iubit stabil trebuie sa ai mai multe atuu-ri. Unele relatii se termina prea devreme si uneori nu ai o explicatie logica sau te grabesti sa dai vina pe partener. Cel mai important este sa faci tu mici schimbari in atitudine si comportamentul tau.

Cel mai important este sa nu ceri ceva ce tu nu poti oferi. In primul rand trebuie sa fii dispusa sa ii oferi toata afectiunea si dragostea ta. Daca doresti sa primesti acelasi lucru din partea lui atunci este bine sa incepi tu sa oferi. Important est sa renunti si la crizele de gelozie. Uneori gelozia este frumoasa, pentru ca e o dovada de iubire dar in cantitati mici. Dusa la extreme s-ar putea sa iti puna in pericol relatia. Si nu cred ca iti doresti acest lucru.

Renunta sa fii posesiva. Unii barbati chiar nu suport femeile posesive. Ei au nevoie din cand in cand de libertate. Daca stii ca esti o persoana posesiva este important sa schimbi acest lucru la tine mai ales daca iti doresti o relatie serioasa.

Un alt aspect foarte important este sa iti faci timp pentru viata personala. Pune-ti toate lucrurile la punct. Mai ales daca este vorba de lucruri care le-ai lasat in urma. Dincolo de cariera ta si viata in doi este un aspect foarte important. Incearca sa iti propui sa ii acorzi mai multa atentia partenerului decat altor lucruri.

Nu renunta niciodata sa te ingrjesti. Chiar daca un barbat este incantat de o femeie cu simtul umorului, inteligeenta, prima si prima data iti va observa aspectul fizic. Asa ca acorda-ti timpul necesar pentru a te ingriji si a fi cat mai frumoasa.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *