Weekend prelungit cu prietenii

1_mai vacanta

Probabil astepti de ceva vreme sa petreci catave ore sau zile in plus cu prietenii incat minivacanta ce ne bata la usa este ideala pentru a sarbatori libertatea alaturi de cei mai buni prieteni, incat sa ne asiguram amintiri frumoase.

Probabil unii din voi v-ati decis deja cum alegeti sa petreceti acele zile libere, incat ati optat deja pentru un gratar cu prietenii, pentru un weekend prelungit la munte sau pentru o plimbare pe faleza din Constanta.

Pentru cei care inca nu si-au stabilit o strategie de distractie, este timpul sa ia in considerare cateva tips-uri care ii vor ajuta sa nu iasa din tipar si sa se bucure de timpul liber, de vreme si de prieteni. Astfel, puteri opta oricand pentru rezervarile last-minute. Faceti o cautare pe internet pentru acele locatii libere, incat multe persoane se confrunta cu diverse probleme, fie sociale, fie financiare, care ii fac sa isi amane vacanta. In felul acesta, nu aveti decat de castigat.

Notati pe o lista prietenii dispusi sa va insoteasca si sa va dea o doza de energie benefica, pentru si mai multa distractie, incat sa uitati de munca si de sarcinile acesteia. Cum minivacanta de 1 Mai este creata pentru a sarbatori ziua muncii, este indicat sa va consultati si cu colegii de munca poate organizati o iesire la un gratar, un film sau la un party.

Daca nu v-ati hotarat cu ce veti calatori, atunci este indicat sa optati pentru o calatorie cu trenul. Stim cu totii ca mersul cu trenul poate fi distractiv, daca avem acei prieteni amuzanti si cu simtul umorului alaturi de noi.

Aceasta minivacanta presupune mai mult amuzament, incat nu este cazul sa optam pentru un bagaj greoi, incat cateva schimburi este tot ceea ce ne trebuie. In orice caz, peste tot gasim magazine pentru a face putin shopping, incat sa nu ne intoarcem cu mana goala acasa, ci sa aducem cate o amintire placuta si altor membri ai familiei.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *