World is House Music

Pentru cei care sunt pasionati de muzica dar si de cele mai noi gadget-uri in materie de muzica, blog-ul World is House of Music ramane cel mai bun loc de unde vizitatorii isi pot lua informatiile.

Publicul tinta al acestui blog este cel tanar, dar si adolescentii, care sunt cei mai pasionati de muzica.

World is House Music este un blog de muzica, unde vizitatorii pot afla cele mai tari noutati in materie de muzica, atat din Romania cat si din strainatate.  Muzica a devenit un instrument de comunicare foarte des utilizat de tineri.

Tema blog-ului World is House Music este una care combina rosul si albul in nuante foarte placute, potrivite pentru tema muzicala. World is House Music ofera vizitatorilor sai un mijloc de informare asupra subiectelor din industra muzicala dar si a noutatilor asupra celebritatilor.

In top bar sunt afisate categoriile care redau o mai buna functionare a blog-ului: aici gasesi Pagina de pornire, Contact si un BlogRoll.

Ceea ce este foarte placut este ca logo-ul blogului este unul foarte placut si simplu, incadrandu-se foarte bine cu tema blogului. Noutatile sunt pozitionate in dreapta astfel incat sa fie la indemana fiecarui cititor. Acesta foloseste sidebar-ul cu articole recente pe care il intalnim la majoritatea blog-urilor.

Titlul blog-ului este unul sugestiv, fiind o varianta care atrage o multime de cititori care isi doresc sa afle cele mai noi stiri din domeniul muzicii si nu numai.

Un plus care adauga o stare pozitiva a blog-ului este dat de prezenta imaginilor, deoarece acestea nu incarca ochiul prin mult scris, si atrag foarte multe vizualizari. Structura blog-ului este una usoara si lipsita de reclame, acest lucru fiind un avantaj pentru cititori, deoarece scade timpul de incarcare al blog-ului, iar design-ul este unul simplu.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *