Fii curios si invata mai mult

Urmareste-ti curiozitatea. In timp ce iti urmaresti inima, aceasta iti da o directie catre pasiune si scop in viata, urmandu-ti curiozitatea furnizeaza fundatia de cunostinta pentru tine pentru a-ti transforma visele in realitate.

Alegand sa ne urmarim inima si curiozitatea, alegem intentionat sa lasam in urma credintele noastre ce ne limiteaza si ideile proprii, pasind in potentialul nelimitat. Alegem in mod constient sa ne schimbam nivelul de constientizare, alegand o noua cale de a fi. Curiozitatea este o manifestare a unui aspect adanc asupra noastra care incearca sa iasa la suprafata, ce include talentele sale, abilitatile, potentialul si pasiunea pe care nu am stiut niciodata ca o avem.

Urmeaza-ti curiozitatea fluid si iti vei extinde mintea si vei creste exact in calea pe care trebuie sa cresti, si vei invata tot ceea ce trebuie sa inveti fiindca vei pasi in ceva mai mare, aspectul tau insondabil si creatia care te va ghida perfect unde trebuie sa mergi.

Niciodata nu te opri din invatat. Daca iti urmaresti inima si curiozitatea, nu numai ca vei fi fascinaat de ceea ce faci in viata ta si ceea ce inveti, dar vei iubi de asemenea imens si vei fi pasionat irational si entuziast despre asta.

Fascinarea, curiozitatea, entuziasmul, pasiunea, acestea sunt calitati esentiale pentru succes. Daca iti urmaresti inima si curiozitatea, atunci va fi foarte usor sa nu te opresti din invatat, fiindca vei fi bucuros de ceea ce faci. Ce am putea cere mai mult de la niste fiinte umane decat sa fie pline de curiozitate si fascinare in fiecare zi in timp ce fac ceea ce iubesc? Cu cat inveti mai mult, cu atat cresti mai mult, si cu cat inveti mai mult in aliniere cu visele tale, mai puternic devii in ceea ce faci.

Don Juan a spus ca puterea sta in tipul de cunostinta pe care il detine cineva.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *