Majorat in adidasi

Am fost acum cateva ore la un majorat, la un var.Foarte bine si frumos, ma pregatesc ca de obicei, imi calc camasa, pantalonii, parintii fac la fel, pentru ca si ei erau invitati la “masa batranilor”.

Pornesc cu incredere sa vad sarbatoritul si poate ceva fete…Ajungem bine mersi la restaurant, draguta locatie, adica (ca toate restaurantele din Romania, e imposibil sa nu lipseasca ceva) si il vad apoi pe varu, imbarcat in blugi albastri, adidasi si camasa gri.

Important a fost ca totul a fost ok, chiar imi placea perechea de adidasi a varului, dar o consideram total nepotrivita pentru un majorat.Apropo de asta, am observat ca fetele serioase, dispuse sa faca ceva in viata, vor baieti seriosi,stabili, iar fetele iubitoare de bautura “traiesc clipa”.
AM observat si diferente de tinute in vestimentatia fetelor, dar poate data ce vine va povestesc despre experientele de la majoratele din timpul scolii.
Ca tot vorbisem de adidasi, eu sunt fan Kappa, desi magazinul caruia o sa ii inserez link, vinde si Nike si Lacoste, trebuie sa va marturisesc ca mi-am gasit o pereche de adidasi – pantofi care merg atat la evenimentele sociale cat si pe strada.Era o marca ceha, Badura.

/am baut 1-2 beri

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *