O discutie interesanta despre occident, turism, hoteluri

Am nimerit ieri, o zi banala de duminica la o ruda ce tocmai se pregatea sa plece sa duca o cunostiinta la aeroport. Asa ca fiind plictisit si  deja in minte cu ideea sa imi anulez toate activitatile ce le aveam planuite azi m-am gandit ca ar fi dragut daca as face o plimbare cu masina, mai ales ca cunostiinta care trebuia transportata la aeroport nu avea prea multe bagaje.

Asa ca zis si facut, am pornit spre locul de unde decola avionul spre Spania, Barcelona. Cunostiinta asta despre care va ziceam nu a ezitat pe parcursul drumului pe soselele patriei sa isi expuna aventurile pe care le-a avut in timpul celor 12 ani de locuit in Barcelona. Mi-a povestit mie si unchiului aflat la volan despre cat de prosper este sau mai bine zis era turismul in Spania, despre conditiile de la hotelurile in care poposea in lungile calatorii in interes de servici.

Ajunsem pana la urma si la problemele litoralului romanesc, la faptul ca in ultima vreme sunt tot mai multe hoteluri de calitate, mai ales in Eforie, hoteluri Eforie Nord. Am discutat si despre faptul ca in general receptionerii romani din perioada comunista au fost inlocuiti de persoane tinere care stiu 3-4 limbi straine. Pana la urma, am ajuns la trista concluzie ca mai bine ar fi emigrat definitiv in Spania. Daca tot vorbim de litoralul romanesc, hoteluri, am citit recent o stire conform careia sezonul estival 2012 a fost unul dintre cele mai bune si profitabile de dupa 89, pentru comercianti, turisti, primarie, dupa cum sustine insusi Radu Mazare. Acum eu ma indoiesc daca stirea e veridica, insa pana la proba contrarie zic sa ii dam crezare

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *