Urasc luna martie!

Dragi prieteni, probabil ca acesta nu e chiar postul pe care dumneavoastra vreti sa il cititi, insa va zic sincer si raspicat, urasc luna martie. De ce o urasc? Nu pentru ca ar trebui sa ofer martisoare sau bomboane de ciocolata de 1 si de 8 martie femeilor din viata mea, o urasc pentru ca in luna martie explodeaza preturile la flori, pentru ca toate fetele de 18 ani se cred femei si sarbatoresc si 8 martie si ziua copilului, urasc in general mercantilismul. Iubesc inceputul primaverii, iubesc aerul special pe care natura in emana, iubesc taranii care dau foc la resturile de pe terenurile lor agricole…

Ador conceptia ca natura se trezeste la viata odata cu luna martie, insa detest mercantilismul asta, care incepe odata cu luna februarie. Habar n-am. Daca vrei sa iti respecti si iubesti femeile din viata ta, o faci in fiecare zi, nu doar in februarie si martie. In fine…si eu am daruit martisoare de 1 martie.

Cred ca mass-media si mercantilismul asta ma face sa devin insensibil la 1 si 8 martie. De sarbatori fabricate gen V. Day nici nu mai vorbesc pentru ca e inca dimineata si nu vreau sa ma enervez.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *